Sunday, September 10, 2006Your hand is growing and you already can touch the grass. It’s taller then them. Rubber? Why? They can’t feel the orange. Is this the end? the prophet asks me. Stop and hear the whisper of the green horses. The moon and the sun watch you. Crystal clear is the laughter of the little girl next to you.

Photo © Tanya Gramatikova - "A child -witch...an enchanting smile..."
..............................................................................

Exista o teorie care spune asa: ca noi de fapt suntem niste entitati care salasluiesc nu stiu exact pe unde prin vazduhuri. Si ca din cand in cand cate o entitate dintre astea se hotaraste sa vina pe Pamant, sa se nasca, avand un scop precis. Se mai spune ca entitatea isi alege parintii in functie de cat de mult pot s-o ajute ei in atingerea scopului. Ei, odata ajunsa pe Pamant, nascuta, entitatea isi uita scopul si trebuie sa incerce sa si-l aminteasca. Cele ramase deasupra o ajuta: coincidentele nu sunt coincidente; sunt de fapt semne care ne ajuta sa ne amintim de ce suntem aici si ce avem de facut. Oamenii pe care-i intalnim pe parcursul vietii nu sunt cunostinte intamplatoare; ii intalnim tocmani pentru ca ei, intr-un fel sau altul, ne pot ajuta sa ajungem acolo unde trebuie.
Si, Doamne, daca intr-adevar coincidentele nu sunt coincidente, iar oamenii pe care i-am intalnit nu sunt "intamplatori"... Sunt pierduta...

0 comments: